7. 2. 2019

Nová funkce Split od Twista

Kdo zaplatí valentýnskou večeři? Zapeklité párové dilema pomůže vyřešit funkce Split od Twisto

Praha, 7. února 2019 - Zaplatit za oba, nebo se rozdělit pěkně půl na půl? Tradiční vteřiny trapného ticha, které se objevují nad společným účtem některých párů, je nyní možné elegantně obejít. Nebo minimálně odložit. S funkcí Split od Twisto se totiž dá jediný účet rozdělit až poté, co jej gentlemansky nebo emancipovaně sami zaplatíte - klidně třeba až druhý den. Stačí ho uhradit pomocí Twisto karty nebo Twisto náramku.

K rozdělení společného účtu - takzvanému splitování - není u Twista zapotřebí velké námahy, komunikačních her nebo nepříjemného dohadování. K využití Twisto Split stačí vlastnit Twisto kartu a mít v mobilním telefonu aplikaci této české technologické firmy.

Jak na to?

Po platbě Twisto kartou pak půjde v aplikaci snadno rozdělit účet mezi jednotlivé lidi, v případě valentýnského rande mezi vás a drahou polovičku. Té se posléze na e-mail automaticky odešlou platební instrukce a odkaz na platební bránu, který bude možné sdílet SMS zprávou nebo skrze Messenger či WhatsApp.

V případě, že bude vaše rande uživatelem nebo uživatelkou Twisto appky, částka se po jejich potvrzení automaticky stáhne z jejich měsíčního limitu. Oproti konkurenčním řešením tak Twisto dává možnost takto splitnout – v řeči generace mileniálů – účet i mezi „netwistaře". Twisto se navíc zapomnětlivým automaticky taktně připomene.

Romantickému Valentýnu už tedy finanční otázky nemusí stát v cestě. Ostatně, ráno moudřejší večera!


Více o Twisto

Twisto je platební aplikace spojená s kartou Mastercard, která přináší moderní způsob placení. Díky Twisto účtu mohou uživatelé platit internetové nákupy na jedno kliknutí, složenky a faktury hradit jejich vyfocením v mobilní aplikaci a kdekoliv jinde využít k placení Twisto kartu nebo speciální platební náramek. Navíc s nejvýhodnějším kurzem pro platby v zahraničí. Všechny nákupy Twisto agreguje v přehledné mobilní aplikaci a zákazník je pohodlně uhradí najednou na konci měsíce. Více informací na www.twisto.cz